Σχετικά με εμάς

banner imagebanner image

 

Dream Cars
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Σκόπελος
Το γραφείο μας “Dream Cars” το οποίο εδρεύει στο Λουτράκι - Γλώσσα στη Σκόπελο, 200μ απόσταση από την κεντρική προβλήτα άφιξης των πλοίων, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με συνέπεια και επαγγελματισμό, από το 2009.
 
Με υψηλό επίπεδο ευθύνης και κύριο μέλημά μας πάντοτε την εξυπηρέτηση του πελάτη, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε για ενοικίαση οχήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. 
 
Ο σύγχρονο στόλος οχημάτων που διαθέτουμε αποτελείται από αυτοκίνητα μικρού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, jeep και πολυμορφικά 7 θέσεων, καθώς και μηχανάκια αυτόματα 125 cc και 150 cc. 
 
Το γραφείο μας, σας υπόσχεται φιλική εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και αναλαμβάνει την παράδοση και την παραλαβή των οχημάτων που σας προσφέρει για ενοικίαση, σε οποιοδήποτε σημείο της Σκοπέλου θελήσετε και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Πάντοτε θα σας δίνουμε λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σκόπελο.
   
Σας προσφέρουμε:
 Μια μεγάλη ποικιλία από καινούργια και ασφαλή οχήματα
 Υψηλής ποιότητας, έγκαιρη και φιλική εξυπηρέτηση
 Τις καλύτερες τιμές της αγοράς
 
Βασική μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ικανοποίηση σας και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντάς σας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι προσδοκίες σας ικανοποιούνται και ότι είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την εμπειρία σας της ενοικίασης αυτοκινήτου μαζί μας. 

Η επιχείρησή μας, λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με τιμές προσιτές και με τρόπο πληρωμής, έπειτα από την μεταξύ μας συνεννόηση.